Behang kopen in Loosduinen

Wilt u behang kopen in de omgeving van Loosduinen? Dan bent u bij het John van Zweden Behangparadijs aan het juiste adres. In de omgeving Loosduinen zijn wij de grootste leverancier van behang!

HomeBehang | Loosduinen

Behang winkel in Loosduinen

Behangparadijs; de naam zegt al genoeg. Wij hebben ruim 100.000 rollen op voorraad en durven onszelf dé behangspecialist te noemen. Van luxe, high end behang van natuurlijke materialen, trendy vliesbehang tot jungle behang, bij ons slaagt u altijd. Behang is weer helemaal terug van weggeweest en hipper dan ooit. Er bestaan diverse soorten behang: vliesbehang, vinylbehang, papierbehang en glasvliesbehang.

Vliesbehang

Vliesbehang is de meest populaire en vaak voorkomende behangsoort. Het behang is opgebouwd uit meerdere lagen waardoor dit veel voordelen met zich meebrengt. Zo is het materiaal sterk, vrijwel krimpvrij en goed geschikt voor probleemmuren. Het gebruik van een behangtafel is niet nodig, u lijmt simpelweg de muren in. De muur moet voor dit behang wel egaal van kleur zijn. Wanneer er voor een lichtgekleurd vliesbehang gekozen is dient de muur ook licht van kleur te zijn.

Vinylbehang

Vinylbehang is zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken door de gladde, waterafstotende toplaag. Daarnaast is vinylbehang stootvast en krasvrij waardoor dit erg geschikt is voor intensief gebruikte muren (bijvoorbeeld voor ziekenhuizen en sportaccommodaties).

Duplexbehang

Duplexbehang oftewel het ouderwetse papierbehang bestaat uit twee lagen. Het grote voordeel van dit behang is de voordelige prijs. Daarentegen is het materiaal minder sterk, niet vochtbestendig en te dun voor probleemmuren.

Hieronder vindt u een overzicht van onze bestverkochte behangmerken.

Ons aanbod aan behangmerken

In onze behang winkel in Loosduinen hebben wij van onderstaande merken meerdere boeken liggen. Zo kunt u meerdere behangetjes naast elkaar leggen en ook vergelijken. Mocht u nou ook online ons aanbod willen bekijken, ga dan naar behang.nl. Dit is onze online behang winkel. Nog niet alle producten staan hier online, het is dus niet ons volledige aanbod.

Thibaut
Texam
Masureel
Elitis
Dutch First Class
Dutch Walltextile Company
Santorus
Dutch
Kek Amsterdam
Rebel Walls
Coordonné
Mind the Gap
AS Creations
Designers Guild
Christian Lacroix