Contact

Heeft u vragen over producten of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met het behangparadijs en ons team helpt u verder!

Neem contact op, of kom langs!

Oude Haagweg 20
2552 EP, Den Haag
Nederland

Over ons

John van Zweden Behang en Wonginrichting, waar service nog gewoon is!

Al ruim 60 jaar is de naam ‘Van Zweden’ een begrip in Den Haag. John van Zweden heeft zijn familiebedrijf uitgebouwd tot de grootste behangspeciaalzaak van Nederland. Op 28 januari 1958 richtten Jan en Kees van Zweden de winkel op die tegenwoordig door de 4e generatie wordt gerund.

De kleine verfwinkel van mijn grootvader is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste Woninginrichters van Nederland. In deze winkel kan iedereen slagen. Onze showroom is ruim 2500 m2 groot en biedt maar liefst twee verdiepingen aan woonplezier. 

Onze stylistes zoeken en presenteren de collecties met zorg uit. Hierdoor krijgt de klant een duidelijk beeld van onze prachtige producten. Wij verkopen alle merken behang, PVC, laminaat, Tapijt, Vinyl, Gordijnen en zonwering. Alles is bij ons in de winkel te verkrijgen. Iedereen kan dus écht bij ons slagen!

 Lukt zelf klussen niet? Geen probleem! Onze vakmensen staan voor u klaar. Verder onderscheiden wij ons door altijd lage arbeidsloon prijzen aan te bieden. We behangen uw kamer voor slechts 12,50 per rol en zijn de prijzen die u voor een vloer betaalt altijd inclusief. Ook wordt het meubilair altijd GRATIS bij u geïnstalleerd en bezorgd.

Kom gerust eens langs in onze winkel en sta versteld van ons ruime aanbod. Twee etages vol beleving en woonplezier! Hier zijn wij trots op.

John en Kay van Zweden

Kay en John van Zweden

Het Team

John van Zweden

John van Zweden
Eigenaar

Kay van Zweden

Kay van Zweden
Eigenaar

Wesley Ijzendoorn

Wesley IJzendoorn
Bedrijfsleider

Ronald Lems

Ronald Lems
Bedrijfsleider

Diana van de Bos

Diana van der Bos
Styliste

Rick Sturmer

Rick Sturmer
Stoffeerder

Berry Moes

Berry Moes
Behanger

Dennis

Dennis Eijkelhof
Stoffeerder

Coen

Koen
Stoffeerder