Kasten op maat

Het behangparadijs levert kasten op maat. Dit staat voor klasse en vakmanschap. Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het uw ruimte optimaal benut. Laat u inspireren!

HomeKasten op maat

Benut elke ruimte met een unieke kast.

Kasten bestaan er in 1000 verschillende soorten en maten. Deze zijn toepasbaar in elke kamer / ruimte! Of het nu voor de slaapkamer is met al uw kleding of juist in de woonkamer voor al uw belangrijke spullen, alles is mogelijk! Het Behangparadijs helpt u met het uitzoeken en het plaatsen van uw unieke kast. Wacht niet langer en doe inspiratie op voor uw project.

Slaapkamer

Wie droomt er nou niet van een mooie inloopkast? Alles overzichtelijk bij elkaar in één ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Woonkamer

Om uw woonkamer stijlvol in te richten, is het belangrijk om met meerdere eigenschappen rekening te houden. Benieuwd naar welke elementen er mogelijk zijn?

 

Keuken

De keuken is het hart van het huis! Volop gezelligheid, sfeer en warmte. Creëer extra opbergruimte met een schuifdeurkast of draaideurkast.

 

Eetkamer

Uw geweldige eetkamer mist één belangrijk ding: een mooie kast. Eentje die past in het interieur en voldoet aan uw eisen. 

 

Kinder- en Babykamer

Is er een nieuw kind onderweg? Met de kasten van het Behangparadijs kunt u een kledingkast combineren met praktische elementen zoals het speelgoed en leesboekjes.

 

Hal / entree

De hal geeft de eerste indruk van uw huis. Een opgeruimde hal is het fijnst om in thuis te komen. Dankzij een kast op maat kunt u dit realiseren!

 

Studeer- en werkkamer

Een prettige werkplek is onmisbaar als u thuiswerkt. Met een goed uitgekozen kast kunt u een plek creëeren waar u geen afleiding heeft en optimaal kan presteren!

 

Bijkeuken

De was…. Niet een onderwerp waar iedereen blij van wordt. Maar in een slim ingerichte ruimte is dit net even wat prettiger!

 

Kasten op maat voor elke locatie; van zolder tot een grachtenpand

Ook voor schuine wanden maken wij een kast op maat. Er is dus altijd een mogelijkheid beschikbaar voor elke situatie. Benieuwd of wij ook wat voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of kom langs in de winkel. Onze stylistes en specialisten kijken en denken graag met uw mee.

Een unieke kast in maar vier stappen!

Wij leveren uw kast op maat in vieer simpele stappen.

  1. Inmeten van de ruimte op locatie of op basis van een bouwtekening.
  2. Wij ontwerpen samen met u de kast in een 3D-programma.
  3. De kast wordt geproduceerd.
  4. Levering en plaatsing door onze monteurs!

Door onze werkwijze weet u precies hoe uw kast eruit komt te zien en heeft u een prijs zwart op wit. U komt dus niet voor verrassingen te staan en alles is zoals verwacht!

Welke indeling kiest u voor uw kast op maat?

Ook de indeling binnen de kast is op maat. Zo kunnen uw voorkeuren worden omgezet in de perfecte kast. Kiest u voor meer hangruimte of heeft u liever een lade voor uw gestreken overhemden? U kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk binnenin uw kast op maat. Een aantal voorbeelden van indeling elementen en handige extra’s:

  • Hangruimtes 
  • Schoenen rek
  • Legplanken
  • Lades voor accessoires
  • Verlichting
  • Kleur van de binnenkant

Uw kast in de spotlight?

Als uw kast op maat niet in de slaapkamer komt te staan, zullen er wellicht spullen in komen te staan die u in het zicht wil hebben. U kunt dan kiezen voor een kast deur met bijvoorbeeld glas. Wilt u liever een opgeruimd interieur? Dan kunt u uiteraard alle spullen achter een dichte deur plaatsen. Het Behangparadijs helpt u graag, neem contact met ons op als u meer wilt weten. 

Een TV-meubel op maat is ook een mooie manier om uw perfecte interieur te creëren. Kiest u voor een dichte kast of juist een open?

Voordelen van kasten op maat

Als u opzoek bent naar een kast, komt u vaak problemen tegen. Zo zal niet elke hoogte mooi uitkomen in uw woning. Zodra u de kast wilt laten opgaan in uw interieur, is de meest voor de hand liggende optie om een kast op maat te laten maken. Zo benut u de optimale ruimte en heeft u veel kastruimte. Bovendien zijn deze ruimtes opgedeeld op de manier die u het beste uitkomt. Uw idee staat centraal, stel hem dus ook samen hoe u het voor ogen heeft.

Montage van een kast op maat

Als u een kast op maat afneemt bij het Behangparadijs gaan wij hem uiteraard voor uw plaatsen. Zodra de kast bij ons wordt geleverd plannen wij een afspraak in om langs te komen. Onze ervaren monteurs komen dan langs om de kast te plaatsen. Zo hoeft u niet te puzzelen met honderden losse onderdelen en kunt u zonder zorgen genieten van uw prachtige nieuwe kast.

Neem contact op!

Uiteraard helpen wij u graag met een advies of het samenstellen van uw kast op maat. Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Vul het formulier in en wij komen erop terug!