Leef slimmer met een smart home!
Het behangparadijs helpt u graag verder met het realiseren van een smart home! Met slimme oplossingen kunt u de dagelijkse processen in huis versoepelen.

HomeSmart home

Slimmer wonen

Het huis slimmer maken is iets wat de mannen graag willen, maar wat de vrouwen eigenlijk ook wel erg handig vinden! U krijgt een persoonlijke assistent in uw huishouden, die door middel van spraak of via een afstandsbediening allerlei dingen kan uitvoeren. Zet bijvoorbeeld uw lampen aan, de verwarming een graadje hoger en laat de gordijnen dicht gaan! Dit en nog meer is allemaal te bereiken met slimme producten in uw woning. 

Elektrisch bedienbare raambekleding

Slimme producten komen tegenwoordig voor in elke branche. Ook in de woningbranche is dit in opkomst. Denk hierbij dus aan uw raambekleding. Gordijnen, jaloezieën en zonnekappen alles kan tegenwoordig voorzien worden van een motortje. Deze staat dan weer in verbinding met uw wifi netwerk, waardoor u eenvoudig via uw telefoon of slimme speaker alles kan bedienen.

Wij zijn groot fan van nieuwe technologieën, daarom omarmen wij de smart home producten dan ook! Heeft u vragen over de producten en de mogelijkheden? Kom dan langs in de winkel en spreek met een specialist.

De voordelen van een smart home

Aan smart home producten zitten meerdere voordelen, maar laten we hier een aantal belangrijke bespreken.

  1. Gemak. Onze specialist komt bij u langs en gaat pas weg als alles werkt!
  2. Pas alles naar wens aan. Stuur alles aan zoals u dat wilt!
  3. Stel scene’s in, zo komt u thuis in een warm en verlicht huis.
  4. Wees beschermd tegen inbrekers. Laat op een vast tijdstip de gordijnen dicht gaan en de lampen aan gaan. Ook als u op vakantie bent!
  5. Bespaar stroom. U krijgt weinig onnodig stroomverbruik.

WiFi snelheid

De slimme producten worden aangesloten op het WiFi netwerk. Om dit te kunnen doen moet de WiFi snelheid en sterkte hoog genoeg zijn. Voordat wij beginnen bieden wij een speciale WiFi-scan aan. Zo meten wij de snelheid en de sterkte en kunnen wij vaststellen of de routers aan vervanging toe zijn.

Zeker in nieuwbouw woningen is de verbinding niet optimaal, de betonnen muren en plafonds zorgen voor een goede isolatie. Hierdoor kunnen de WiFi signalen niet altijd goed door komen. Hier zijn uiteraard ook oplossingen voor. 

Smart hub

Om de producten te verbinden met het internet is er een zogenaamde smart hub nodig. Wij gebruiken en leveren de hub van brel home. Deze hub installeren wij voor u, waarna u eenvoudig via de app alles kunt bedienen.

Plan een afspraak in!

Vul hieronder uw voorkeur is voor dag en wij komen hierop terug.

Let op: de afspraak is nog niet bevestigd totdat wij hier op antwoorden.