Werk met ons samen als Stylist!
Het Behangparadijs heeft voor elke interieur stylist(e) mooie spullen. Wij zijn altijd actief opzoek naar nieuwe samenwerkingen! Lees hieronder meer over de mogelijkheden en voordelen van een samenwerking met het Behangparadijs.
HomezakelijkStylistes

Begin een samenwerking tussen retail en stylistes.

Als interieur stylist(e) wilt u het liefst de mooiste spullen kunnen uitzoeken voor uw projecten. Het Behangparadijs biedt dit aan. In onze winkel / showrooms in Den Haag kunt u als stylist(e) langs komen om de producten echt te zien. Zo kunt u gemakkelijk een mooie samenstelling maken tussen verschillende producten. Onze ruime winkel heeft een grote variatie aan spullen ter beschikking. Van behang, gordijnen, vloeren tot en met de meubels, alles is bij ons te bekijken!

Uitgebreide collecties behang

Het Behangparadijs beschikt over vele grote merken. Zo bieden wij de gehele collecties van Arte, Elitis, Eijfinger en nog veel meer aan. In onze showroom hebben wij een speciale Arte inspiration shop. Dit is een grote shop-in-shop geplaatst door ARTE zelf. Zo kunt u alle boeken bekijken, maar zijn er ook wandpanelen met grote voorbeelden van het mooiste behang!

Uitgebreide collecties vloeren

Vloeren hebben wij in overvloed.

Uitgebreide collecties gordijnen

Het Behangparadijs beschikt over vele gordijn soorten.

Kasten op maat

Sindskort zijn wij ook leverancier van Kasten op Maat! In onze showroom komen voorbeelden van alle mogelijke kasten. Heeft u iets speciaals en benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in de winkel. Samen kunnen we dan een kast samenstellen voor uw project. 

Voordelen voor de stylist(e)

  • Alle woning productgroepen tot uw beschikking in onze winkel.
  • Kasten op maat!
  • Snelle levertijden.
  • Eigen personeel voor de montage en levering.
  • Alles op één factuur.
  • Speciale stylist(e) prijzen.

Bent u geïntresseerd in een samenwerking of wilt u meer weten? Vul hieronder het contact formulier in of kom langs in de winkel voor een 1 op 1 gesprek!

Geïnteresseerd in een samenwerking? Vul het formulier in en wij komen op de aanvraag terug.